İSTANBUL / ŞİŞLİ - Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu

Nis

Atamızdan Armağan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutladık...

Nis

Kişisel Verileri Koruma Günü 7 Nisan!

Mrt

İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Spor Kulüpleri Ligi Satranç Turnuvasında İlçe 3.sü Olduk.

Mrt

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde, okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimiz su verimliliği ile ilgili seminere katıldı.

Şbt

MEB, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında her ayın konusu ile ilgili yapılan etkinliklere, web sitemizin ana menülerinde bulunan DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Ock

Şişli İlçesi ilkokullar arası yapılan 4. sınıflar yakan top turnuvasında Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu 2. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

4-D Sınıfı Yerli Malı Haftası etkinlikleri

Ara

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuzu İlkokul kategorisinde temsil eden Hümeyra Yırtmaz - 4/B sınıfı.

2.Sınıf öğrencilerimizin iğne ve iplikle işledikleri Türk Bayrağı Panosu.

Ekm

Şişli ilçe milli eğitim müdürü sn. Sevgi Yücel okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmiştir