İSTANBUL / ŞİŞLİ - Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu

02122203526
02122203774
Adres
Halil Rıfat Paşa Mh. Okatanlar Cd. No1 Darülaceze Arkası Okmeydanı Şişli İstanbul
Vizyon
Benliğinde gizlenmiş yeteneklerinin farkına varıp onları geliştirebilen, yeni fikirler üreterek toplumun çağın imkânları doğrultusunda gelişimini sağlayabilecek güveni kendinde bulabilen, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirebilen, gökyüzündeki yıldızlara erişmeye çalışan bir okul olmak.
Misyon
Geleceği oluşturma gücünün kendinde olduğunun farkına vararak tarihi, kültürel değerleri, ülkesini, elindeki kaynakları çok iyi bilen, yönünü ve hedefini belirlemiş, kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Metrobüsle Perpa (Darülaceze) durağında indikten sonra 2 dk yürüme mesafesinde veya 54E numaralı otobüsler okulun önünden geçmektedir.
Var
Şehir merkezi
Şehir Merkezi
Zeka Oyunları, Satranç
Diğer Hususlar
Okul binası; 3 kat ilkokul, 2 kat ortaokul olmak üzere ayrılmıştır. Bahçe ve kantin katı ortaokul ile birlikte kullanılmaktadır.